Flamencoworkshop, optreden, feest

Groepsuitjes, (vrijgezellen)feesten, workshops, optredens en meer

Zoekt u een spetterend flamenco-optreden of feestelijke flamencoworkshop? Dan kunt u bij Masflamenco terecht.

Masflamenco geeft flamencovoorstellingen, en flamencoworkshops op maat. Zeer geschikt voor groepsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, verjaardagen, huwelijken, beurzen en andere feestelijke evenementen.

U kunt Mascha ook boeken voor een lezing over flamenco. Desgewenst kan dit gecombineerd worden met een optreden en/of workshop.

Neem voor meer informatie en prijzen contact op met Mascha Meijman.

“Het optreden van Mascha met Grupo Masflamenco in De Burcht was het absolute hoogtepunt van het jaar. Begeleid door het charmante paar Erminia en Ramon bezorgde zij de bewoners en gasten een onvergetelijke middag.” (Nineke, De Burcht, Wassenaar)

“Super hoe jij en Johan de workshop hebben neergezet! Erg goed en leuk!” (Wendy, Mauritshuis, Den Haag)

“Wat hebben we gelachen tijdens je leerzame en erg gezellige workshop. Ook de aanstaande bruid heeft genoten van dit hoogtepunt van onze vrijgezellendag. Dankjewel!” (Pauline, Amersfoort)

“Wat een passie, wat een talent, wat een zang, dans en gitaar-muziek………. Masflamenco, het allermooiste cadeau dat ik ooit aan mn vrouw heb mogen geven!! Hou je van Spanje, ritme, temperament en oprechte passie voor het mooie leven……. ¡MasFlamenco¡ Grácias” (Sander, Nieuwkerk ad IJssel)”

“Ik wil je nogmaals bedanken voor jullie geweldige optreden en warmte die jullie als groep en als mens uitstralen. Mijn ouders hebben genoten en jullie brachten een extra stukje Spanje mee”. (Vita, Naaldwijk)

Flamenco Vrijgezellenfeest

Mascha heeft veel ervaring met het organiseren van flamencoworkshops tijdens vrijgezellendagen. Zij biedt een feestelijke workshop met een vrolijke noot, waarin men echt leert flamencodansen. Deze laagdrempelige activiteit blijkt altijd een aangename verrassing te zijn voor de bruid, die voor de les een passende flamencojurk aankrijgt en haar vriendinnen een kleurige ballenrok.  Met een glaasje sangria erbij, wordt deze les een echt vrijgezellenfeestje! De workshop kan op een door jou gekozen locatie plaatsvinden of desgewenst in de sfeervolle studio Alhambra in het centrum van Utrecht.
Meer informatie en contact.

Flamenco Bedrijfsfeest

Met een spetterend en feestelijk flamenco-optreden en/of een met veel humor gebrachte flamenco-workshop kunt u uw bedrijfsfeest een Spaans tintje geven, uw collegae passie laten voelen en de saamhorigheid tussen de medewerkers vergroten! In overleg kan er een voorstelling worden samengesteld van dans en (live) muziek. Uitgaande van uw wensen en budget, komen we tot een mooie invulling van uw bedrijfsfeest. Natuurlijk is het mogelijk om een flamenco-optreden en flamencoworkshop te combineren.

Eerder trad Mascha o.a. op in het UMC in Nijmegen, op de Vakantiebeurs,  het WOMEN inc festival,  tijdens het Provinciebezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, het Mauritshuis en diverse keren in de VIP-lounge Amsterdam Arena tijdens diverse duels tussen Ajax en Barcelona.
Meer informatie en contact.

Flamenco-optreden boeken

Meer dan 10 jaar toerde Mascha met haar eigen flamencogroep La Primavera door Nederland. Deze groep bestond uit 2 dansers en 5 topmuzikanten. Met hun spectaculaire authentieke flamencoshows van 1,5 uur stonden zij in alle grote theaters van Nederland.

Met 3 muzikanten uit La Primavera is de kleinere flamencoformatie Grupo Masflamenco ontstaan. Deze flamencogroep bestaat uit 1 danseres, 1 gitarist, een zanger(es) en eventueel een percussionist.

Tegenwoordig is Mascha regelmatig met de leden van Grupo Masflamenco te zien op verschillende podia, evenementen, festivals en (privé)-feesten. Zie: video trailer Grupo Masflamenco

U kunt Grupo Maslamenco in diverse samenstellingen boeken. Afhankelijk van het beschikbare budget wordt een optreden opmaat samengesteld. Desgewenst kan ook een dansoptreden worden geboekt zonder live muziek, maar met muziek op cd of MP3.
Meer informatie en contact.

Flamencoworkshop

Mascha’s flamencoworkshops zijn altijd een feestje en worden met veel humor gebracht. Flamencoworkshop kunnen zowel onderdeel van een feest uitmaken of losstaand worden gegeven. De mogelijkheden variëren van een kwartier ritmisch klappen om het publiek actief deel te laten nemen aan het optreden, tot aan een ware dansles van een uur waarin alle basistechnieken van flamenco de revue passeren.

Deze workshops zijn geschikt voor alle denkbare gelegenheden (groepsuitjes, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en andersoortige evenementen) en zijn bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Leerzaam en onderhoudend. Het wordt gegarandeerd een feestje. Een onvergetelijke ervaring, die een blijvende indruk en een mooie herinnering zal achterlaten. De workshop kan op een door jou gekozen locatie plaatsvinden of desgewenst in de sfeervolle studio Alhambra in het centrum van Utrecht.
Meer informatie en contact.

Flamenco Groepsuitjes

Op zoek naar een leuke dansworkshop voor een groepsactiviteit? Dan ben je bij Masflamenco aan het juiste adres. Mascha heeft veel ervaring met het geven van dansworkshops voor groepen. Haar flamencoworkshops zijn altijd een feestje en worden met veel humor gebracht. Deze groepsactiviteit kan plaatsvinden op een door jou gekozen locatie of in de sfeervolle studio Alhambra in het centrum van Utrecht.
Meer informatie en contact.

Flamenco op kinderfeestje of verjaardagsfeest

De wens van ieder kind: een echt Spaans verjaardagsfeestje in mooie flamenco-kleding!

Tijdens deze feestelijke dansworkshop leert zij kinderen spelenderwijs en al dansend en klappend, de basis van de flamencodans. Een feestje waar de muziek en het thema van het kindertheaterstuk “Flamenkita: een flamenco sprookje” als basis voor een verhalend dansspel worden gebruikt. Rollenspel muziek en dans worden gecombineerd tot een vrolijk theaterfeestje.

Mascha heeft veel ervaring met flamencoworkshops voor kinderen, opgedaan tijdens de kindervoorstelling Flamenkita en u kunt er zeker van zijn dat alle kinderen met veel plezier aan dit dansfeestje zullen terug denken. In de verkleedkoffer zitten maximaal 10 ballenrokken, waaiers, bloemen en sombreros. Kosten zijn afhankelijk van gekozen concept, locatie en aantal kinderen. Er kan gebruik worden gemaakt van dansstudio’s in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Desgewenst kan het ook bij u thuis.
Meer informatie en contact.

Flamenco, Huwelijk en Verjaardagsfeest

Niets is zo passievol als een live flamenco optreden en daarom zeer geschikt om uw huwelijksfeest tot een onvergetelijke avond te maken. Denk aan een romantisch flamenco-duet van een danser en danseres in stijlvolle flamencokleding of aan een stemmig optreden van een danseres met gitarist en zanger(es).
Meer informatie en contact.

Lezingen over Flamenco: achtergronden en geschiedenis

De liefde voor flamenco blijkt ook uit de lezingen over flamenco die Mascha regelmatig geeft. In een uur vertelt Mascha over het ontstaan van de flamenco en haar persoonlijke belevenissen in Andalusië waar zij vele jaren heeft gewoond. Voor haar flamenco-avontuur in Sevilla, studeerde Mascha geschiedenis aan de RUU. Tijdens de lezing komen deze zaken bijeen en neemt zij u mee in een reis door de tijd van het Rijk van Al Andalus tot flamenco in het Spanje van nu.

Een lezing is natuurlijk uitstekend te combineren met een flamencoworkshop.

Dit concept is succesvol ingezet bij uiteenlopende evenementen: van wijnproeverij tot een literaire middag over de Spaanse dichter Lorca.
Meer informatie en contact.