Flamenco Workshop

” Super hoe jij en Johan de flamenco workshop hebben neergezet! Erg goed en leuk!” (Wendy, Mauritshuis, Den Haag)

“We hebben ontzettend veel lol en plezier gehad tijdens jouw flamencoworkshop. Ook na afloop bij restaurant Ele was het nog gezellig en heeft Anouk zelfs nog op de tafels gedanst. Kortom wij kijken terug op een enorm geslaagde middag en avond” (Sietske, Huisartsenpraktijk, Woerden)

“Mijn collega’s en ik hebben jouw workshop erg gewaardeerd. Je doet het met veel enthousiasme en inzet en de begeleiding van de gitaar maakt het helemaal af.” (Tineke, Scholengemeenschap, Breukelen)

Flamenco workshop

Organiseert u een groepsuitje, feest of workshop! Dan ben je bij Masflamenco aan het juiste adres. Gedurende deze flamenco workshop leert Mascha u op humorvolle en interactieve wijze alles over deze fantastische Spaanse dans. Zo leert u over de elegante armvoering, het ritmische klappen en explosief voetenwerk en de bekende flamenco aanmoedigingen (olé)! Een feestelijke, sfeervolle, originele en zeker ook actieve workshop. Een bijzondere invulling van uw groepsuitje, verjaardagsfeest, evenement in verzorgingshuis of bedrijfsfeest. De dansworkshop is ook uitermate geschikt als energizer of ijsbreker tijdens een congres, teambuildingssessie of event.

De mogelijkheden variëren van een kwartier ritmisch klappen om het publiek actief deel te laten nemen aan het optreden, tot een ware dansles van een uur waarin alle basistechnieken van flamenco de revue passeren. Mascha’s flamencoworkshops zijn altijd een feestje en worden met veel humor gebracht.

 

 

  • Flamencoworkshop event
  • Flamenco workshop met Mascha Meijman van Masflamenco
  • Flamencoworkshop Masflamenco.nl
  • Flamencoworkshop event
  • Flamencoworkshop event
  • Flamenco workshop met Mascha Meijman van Masflamenco
  • Flamencoworkshop event
  • Flamenco workshop met Mascha Meijman van Masflamenco

Een onvergetelijke ervaring!

Deze workshop is geschikt voor alle denkbare gelegenheden en is bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en wordt door iedereen als zeer leerzaam en onderhoudend ervaren. De Spaanse klanken van de flamencomuziek zullen u en uw gasten verleiden om de voetjes van de vloer te lichten. Het wordt gegarandeerd een feestje. Een onvergetelijke ervaring, die een blijvende indruk en een mooie herinnering zal achterlaten.

In overleg kan er een workshop worden samengesteld met dans en (live) muziek. Uitgaande  van uw wensen en budget, komen we tot een mooie invulling.

De workshop kan op locatie worden gegeven, maar desgewenst ook in de sfeervolle danszaal van het oude Tivoli, een iconische plek in het centrum van Utrecht.

Neem voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen vrijblijvend contact op.