Flamenco Vrijgezellenfeest Dansworkshop

“Wat hebben we gelachen tijdens je leerzame en gezellige dansworkshop. De aanstaande bruid heeft ook genoten van dit hoogtepunt van ons vrijgezellenfeest. Dankjewel!” (Pauline, Amersfoort)

“Het was een super leuke vrijgezellenworkshop en ik wil je dan ook namens alle vriendinnen bedanken.” (Marleen, Utrecht)

Vrijgezellenfeest workshop in centrum van Utrecht

Organiseer je een vrijgezellenfeest voor vrouwen en wil je je vriendin en aanstaande bruid tijdens deze vrijgezellendag of weekend echt verrassen? Kies dan voor een vrolijke dansworkshop in het centrum en naast de Domtoren van Utrecht. Deze laagdrempelige activiteit blijkt altijd een aangename verrassing te zijn voor de aanstaande bruid. Zij krijgt tijdens de les een passende flamenco outfit  aan en haar vriendinnen een kleurige ballenrok.

Mascha heeft veel ervaring met het organiseren van flamencoworkshops tijdens vrijgezellendagen. Zij biedt een feestelijke workshop met een vrolijke noot, waarin men echt leert flamencodansen. In kleurige ballenrokken, die iedereen past, ziet iedereen er fantastisch uit.

Locatie: Dans Centrum Utrecht – Domplein 4, 3512 JC Utrecht

Gegarandeerd een feestje

Tijdens de dansworkshop leer je in korte tijd op interactieve, humorvolle en speelse wijze de diversen pasjes en bewegingen die typerend voor de flamenco zijn.  Met haar jarenlange ervaring als dansdocent en entertainer weet Mascha van elk vrijgezellendag een feestelijk uitje te maken.

Kies je voor Utrecht als locatie en wil je deze workshop flamencodansen helemaal afmaken, dan kan je na afloop direct door naar een van de goede tapasrestauranten die Utrecht rijk is, om daar de middag af te maken met een passend hapje en drankje!

Tijdens het dansen staan interactie en fun voorop. Het wordt een onvergetelijke ervaring, die zeker een blijvende indruk en een mooie herinnering bij aanstaande bruid zal achterlaten.

Neem voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen vrijblijvend contact op.

Vrijgezellenfeest Flamenco, Mascha Meijman, Masflamenco,nl
Vrijgezellenfeest Flamenco, Mascha Meijman, Masflamenco,nl
Vrijgezellenfeest Flamenco
Vrijgezellenfeest Flamenco
vf3-min
20230709_150907
Workshop Flamenco
Vrij 1