Flamenco Vrijgezellenfeest

“Wat hebben we gelachen tijdens je leerzame en gezellige dansworkshop. De aanstaande bruid heeft ook genoten van dit hoogtepunt van ons vrijgezellenfeest. Dankjewel!” (Pauline, Amersfoort)

“Het was een super leuke vrijgezellenworkshop en ik wil je dan ook namens alle vriendinnen bedanken.” (Marleen, Utrecht)

Vrijgezellenfeest workshop

Organiseer je een vrijgezellenfeest voor vrouwen en wil je je vriendin en aanstaande bruid tijdens deze vrijgezellendag of weekend echt verrassen? Kies dan voor een vrolijke dansworkshop Flamenco op een door jou gekozen locatie of in de sfeervolle dansstudio Alhambra in het centrum van Utrecht. Deze laagdrempelige activiteit blijkt altijd een aangename verrassing te zijn voor de aanstaande bruid. Zij krijgt tijdens de les een passende flamenco outfit aan en haar vriendinnen een kleurige ballenrok.

Mascha heeft veel ervaring met het organiseren van flamencoworkshops tijdens vrijgezellendagen. Zij biedt een feestelijke workshop met een vrolijke noot, waarin men echt leert flamencodansen. In kleurige ballenrokken, die iedereen past, ziet iedereen er fantastisch uit. Met een glaasje sangria erbij, wordt deze les een echt vrijgezellenfeestje! De workshop kan op een door jou gekozen locatie plaatsvinden of desgewenst in de sfeervolle studio Alhambra in het centrum van Utrecht.

Gegarandeerd een feestje

Tijdens de dansworkshop leer je in korte tijd op interactieve, humorvolle en speelse wijze de diversen pasjes en bewegingen die typerend voor de flamenco zijn. Met haar jarenlange ervaring als dansdocent en entertainer weet Mascha van elk vrijgezellendag een feestelijk uitje te maken.

Kies je voor Utrecht als locatie en wil je deze workshop flamencodansen helemaal afmaken, dan kan je na afloop direct door naar Tapas Restaurant Ele. Je kunt hier genieten van heerlijke tapas en verrukkelijke wijnen. Misschien dat de Spaanse eigenaar nog een echte ballade gaat zingen voor de bruid.

Tijdens het dansen staan interactie en fun voorop. Het wordt een onvergetelijke ervaring, die zeker een blijvende indruk en een mooie herinnering bij aanstaande bruid zal achterlaten.

Neem voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen vrijblijvend contact op.

Slider