Groepsuitje

“We hebben ontzettend veel lol en plezier gehad tijdens ons groepsuitje en de flamencoworkshop. Ook na afloop bij restaurant Ele was het nog gezellig en heeft Anouk zelfs nog op de tafels gedanst. Kortom wij kijken terug op een enorm geslaagd dag” (Sietske, Huisartsenpraktijk, Woerden)

Groepsuitje

Op zoek naar een leuke activiteit voor een groepsuitje? Dan ben je bij Masflamenco aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring als dansdocent en performer weet Mascha van elk uitje een feestje te maken. Haar flamencoworkshops zijn altijd een feestje en worden met veel humor gebracht.

Deze dansworkshop kan op elke willekeurige locatie plaatsvinden, maar je kun ook kiezen voor een groepsuitje in een sfeervolle locatie in het centrum van Utrecht.

Gedurende deze groepsactiviteit leert Mascha u op humorvolle en interactieve wijze alles over deze fantastische Spaanse dans. Zo leert u over de elegante armbewegingen, het klappen en ritmisch voetenwerk en de bekende flamenco aanmoedigingen (olé)!  Een feestelijke, sfeervolle, originele en zeker ook sportieve workshop. Een bijzondere invulling van uw uitje. Tijdens de workshop dans je op onweerstaanbare en opzwepende flamenco-ritmes en -melodieën. Op speelse wijze leer je een vrolijke en uitdagende dans.

Voetjes van de vloer

Deze  groepsactiviteit is geschikt voor alle denkbare gelegenheden en is bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.  Met een glaasje sangria erbij, wordt deze les een echt leuk uitje. Interactie en fun staan voorop. De Spaanse klanken van de flamencomuziek zullen u en uw gasten verleiden om de voetjes van de vloer te lichten. Het wordt gegarandeerd een feestje. Een onvergetelijke ervaring, die een blijvende indruk en een mooie herinnering zal achterlaten.

Kom helemaal in de Spaanse sferen met de flamenco-dansworkshop! Gooi die heupen los en laat je gaan op de opzwepende flamencomuziek! Bereid je voor op een gezellige, maar zeker ook inspirerende activiteit!

Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

 

 

  • Vrijgezellenfeest Masflamenco.nl
  • Groepsactiviteit in Utrecht Dansworkshop Flamenco
  • Flamenco workshop Groepsuitje in Utrecht