Flamenco optreden

“Het flamenco optreden van Mascha in De Burcht was het absolute hoogtepunt van het jaar. Begeleid door het charmante paar Erminia en Ramon bezorgde zij de bewoners en gasten een onvergetelijke middag.” (Nineke, De Burcht, Wassenaar)

“Wat een passie, wat een talent, wat een zang, dans en gitaar-muziek………. Masflamenco, het allermooiste cadeau dat ik ooit aan mn vrouw heb mogen geven!! Hou je van Spanje, ritme, temperament en oprechte passie voor het mooie leven……. ¡MasFlamenco¡ Grácias “(Sander, Nieuwkerk ad IJssel)

“Ik wil je nogmaals bedanken voor jullie geweldige optreden en warmte die jullie als groep en als mens uitstralen. Mijn ouders hebben genoten en jullie brachten een extra stukje Spanje mee”. (Vita, Naaldwijk)

Heel erg bedankt voor jullie optreden Mascha. Het was met recht de kers op de taart. (Christine, Almere)

Flamenco optreden: boek Mascha of Gruppo Masflamenco

Bent u opzoek naar een wervelend flamenco optreden? Dan kunt u bij Masflamenco terecht. Meer dan 10 jaar tourde Mascha met haar eigen flamenco-groep La Primavera door Nederland. Deze groep bestond uit 2 dansers en 5 topmuzikanten. Met hun spectaculaire authentieke flamencoshows van 1,5 uur stonden zij in alle grote theaters van Nederland. Daarnaast waren de 4 artiesten van La Primavera te zien in langlopende kindertheatervoorstelling ‘Flamenkita’ van Sambasalad.

Met drie muzikanten uit la Primavera is de kleinere flamencoformatie Grupo Masflamenco ontstaan. Deze flamencogroep bestaat uit een danseres, gitarist, zanger(es) en eventueel een percussionist. Tegenwoordig is Mascha regelmatig met de leden van Grupo Masflamenco te zien op verschillende podia.

U kunt Grupo Masflamenco in verschillende samenstellingen boeken; geschikt voor een optreden in een huiskamer of theater en alles er tussen in.

Afhankelijk van het beschikbare budget wordt een optreden opmaat samengesteld. Desgewenst kan ook een dansoptreden worden geboekt zonder live muziek, maar met muziek op cd of MP3.

Neem voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen vrijblijvend contact op.

Optreden Mascha
Optreden Mascha
Optreden Serviceflat Wassenaar
Optreden Serviceflat Wassenaar
Flamenco-optreden Mascha Meijman
Flamenco-optreden Mascha Meijman
Optreden Mascha Meijman
Optreden Mascha Meijman
mascg600-min
MasVerjBurchy600-min-min
Optreden600-min
MASCHAOPREDEN325