Workshop flamenco of optreden boeken?

Boek Mascha of Grupo Masflamenco voor workshop flamenco  of optreden

Workshop flamenco of optreden? U kunt Mascha boeken; alleen of samen  met haar flamencogroep Grupo Masflamenco. Met een flamenco-optreden of flamencoworkshop kunt u uw bedrijfs, vrijgezellen of verjaardagsfeest of een ander evenement een Spaans tintje geven. Masflamenco organiseert workshops en optredens op maat: van 1 danseres tot een hele groep met dansers, live muziek en zang. Met een flamenco-optreden of flamencoworkshop kunt u uw feest een Spaans tintje geven, uw vriendinnen of vrienden de Spaanse passie laten voelen en de saamhorigheid tussen medewerkers vergroten! In overleg kan er een voorstelling worden samengesteld van dans en (live) muziek.In overleg kan er een voorstelling en/of workshop worden samengesteld met dans en (live) muziek. Uitgaande van uw wensen en budget, komen we tot een mooie invulling.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het optreden van Mascha met Grupo Masflamenco in De Burcht was het absolute hoogtepunt van het jaar. Begeleid door het charmante paar Erminia en Ramon bezorgde zij de bewoners en gasten een onvergetelijke middag.” (Nineke, De Burcht, Wassenaar)

“Super hoe jij en Johan de workshop hebben neergezet! Erg goed en leuk!” (Wendy, Mauritshuis, Den Haag)

“Wat hebben we gelachen tijdens je leerzame en erg gezellige workshop. Ook de aanstaande bruid heeft genoten van dit hoogtepunt van onze vrijgezellendag. Dankjewel!” (Pauline, Amersfoort)

“Wat een passie, wat een talent, wat een zang, dans en gitaar-muziek………. Masflamenco, het allermooiste cadeau dat ik ooit aan mn vrouw heb mogen geven!! Hou je van Spanje, ritme, temperament en oprechte passie voor het mooie leven……. ¡MasFlamenco¡ Grácias” (Sander, Nieuwkerk ad IJssel)”

“Ik wil je nogmaals bedanken voor jullie geweldige optreden en warmte die jullie als groep en als mens uitstralen. Mijn ouders hebben genoten en jullie brachten een extra stukje Spanje mee”. (Vita, Naaldwijk)

[abcf-grid-gallery-custom-links id=”5579″]