Groepsuitje in Utrecht

Groepsuitje in Utrecht

Op zoek naar een leuke dansworkshop voor een groepsuitje in Utrecht? Dan ben je bij Masflamenco aan het juiste adres. Mascha heeft veel ervaring met het geven van dansworkshops. Haar flamencoworkshops zijn altijd een feestje en worden met veel humor gebracht.

Jullie groep wordt ontvangen in de sfeervolle danszaal van het oude Tivoli, een iconisch plek in het centrum van Utrecht. Gedurende deze groepsactiviteit leert Mascha u op humorvolle en interactieve wijze alles over deze fantastische Spaanse dans. Zo leert u over de elegante armbewegingen, het klappen en ritmisch voetenwerk en de bekende flamenco aanmoedigingen (olé)!  Een feestelijke, sfeervolle, originele en zeker ook sportieve workshop. Een bijzondere invulling van uw groepsuitje.

Dit groepsuitje is en feestelijke les met een vrolijke noot, waarin men echt leert flamencodansen. Tijdens de workshop dans je op onweerstaanbare en opzwepende flamenco-ritmes en -melodieën. Op speelse wijze leer je een vrolijke en uitdagende dans.

Deze  groepsactiviteit in Utrecht is geschikt voor alle denkbare gelegenheden en is bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en wordt door iedereen als zeer leerzaam en onderhoudend ervaren. De Spaanse klanken van de flamencomuziek zullen u en uw gasten verleiden om de voetjes van de vloer te lichten. met een glaasje sangria erbij, wordt deze les een echt leuk groepsuitje. Interactie en fun staan voorop. Het wordt gegarandeerd een feestje. Een onvergetelijke ervaring, die een blijvende indruk en een mooie herinnering zal achterlaten.

Wil je deze workshop flamencodansen helemaal afmaken, dan kan je na afloop door naar een Tapas Restaurant in Utrecht, om daar in de juiste sfeer van n hapje en n drankje te genieten.

Kom helemaal in de Spaanse sferen met de flamenco-dansworkshop in het centrum van Utrecht! Laat je gaan op de opzwepende flamencomuziek! Bereid je voor op een vrolijke, maar zeker ook inspirerende activiteit! Met jarenlange ervaring als dansdocent en performer weet Mascha van elk groepsuitje een feestje te maken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit groepsuitje in Utrecht, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

 

“We hebben ontzettend veel lol en plezier gehad tijdens jouw flamencoworkshop. Ook na afloop bij restaurant Ele was het nog gezellig en heeft Anouk zelfs nog op de tafels gedanst. Kortom wij kijken terug op een enorm geslaagde middag en avond” (Sietske, Huisartsenpraktijk, Woerden)

 

 

  • Vrijgezellenfeest Masflamenco.nl
  • Groepsactiviteit in Utrecht Dansworkshop Flamenco
  • Flamenco workshop Groepsuitje in Utrecht