Flamenco Vrijgezellenfeest

“Wat hebben we gelachen tijdens je leerzame en gezellige dansworkshop. De aanstaande bruid heeft ook genoten van dit hoogtepunt van ons vrijgezellenfeest. Dankjewel! (Pauline, Amersfoort)

Het was een super leuke vrijgezellenworkshop en ik wil je dan ook namens alle vriendinnen bedanken. (Marleen, Utrecht)

Vrijgezellenfeest workshop

Organiseer je een vrijgezellenfeest voor vrouwen en wil je je vriendin en aanstaande bruid tijdens deze vrijgezellendag of weekend echt verrassen? Kies dan voor een vrolijke dansworkshop Flamenco op een door jou gekozen locatie of in de sfeervolle dansstudio Alhambra in het centrum van Utrecht. Deze laagdrempelige activiteit blijkt altijd een aangename verrassing te zijn voor de aanstaande bruid. Zij krijgt tijdens de les een passende flamenco outfit  aan en haar vriendinnen een kleurige ballenrok.

Mascha heeft veel ervaring met het geven van flamenco-workshops tijdens vrijgezellenfeesten.Zij biedt een feestelijke dansles met een vrolijke noot, waarin men echt leert flamencodansen. Tijdens de vrijgezellenworkshop dans je op onweerstaanbare en opzwepende flamenco-ritmes en -melodieën. Ook zonder enige ervaring kan iedereen zich deze bewegingen eigen maken. Stap voor stap worden de bewegingen van de uitgelegd en voorgedaan. Op speelse wijze leer je dus een vrolijke en uitdagende dans.

Vrijgezellenfeest Masflamenco.nl Sangria Vrijgezellenfeest Studio Alhambra Vrijgezellenfeest Flamenco

Gegarandeerd een feestje

Tijdens de dansworkshop leert je in korte tijd op interactieve, humorvolle en speelse wijze de diversen pasjes en bewegingen die typerend voor de flamenco zijn.  Met haar jarenlange ervaring als dansdocent en entertainer weet Mascha van elk vrijgezellendag een feestelijk uitje te maken.

Met een glaasje sangria erbij, wordt deze les zeker een echt vrijgezellenfeestje! Kies je voor Utrecht als locatie en wil je deze workshop flamencodansen helemaal afmaken, dan kan je na afloop direct door naar Tapas Restaurant Ele. Je kunt hier genieten van heerlijke tapas en verrukkelijke wijnen. Misschien dat de Spaanse eigenaar nog een echte ballade gaat zingen de voor de bruid.

Tijdens het dansen staan interactie en fun voorop. Het wordt een onvergetelijke ervaring, die zeker een blijvende indruk en een mooie herinnering bij de aanstaande bruid zal achterlaten.

Neem voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen vrijblijvend contact op.